Mohon bantu saya 😥 baru dapat call Dari kk result Gula 9++ Dan katanya tinggi dia nak 7++ ja.

Tak tahu nak control makan macam mana lagi, before check benda2 Manis tak sentuh pun coklat kek air Manis 😭 sekarang alahan pun mana ada Teringin manis2. Cuma suka makan buah, yogurt Dan minum sunquick Oren masam . Adakah tu kandungan Gula tinggi? Kandungan baru 10weeks 6hari. Down nya rasa 😞

12 Balas

Air kordial biasanya tinggi gula puan. Mungkin juga blh kurangkan kuantiti nasi.

2y ago

roti wholemeal je yg saya tahu sesuai dgn gdm. 2 keping -sarapan. snek 1 keping. buat roti bakar wholemeal time loya, mmg selera.