Manis²

Sekarang ni suka makan benda2 Yang manis2.. Macam kek. Coklat.. Kuih.. Biskut.. Yang tu baru ada selera.. Kalau nasi atau lauk2 lain terus nak muntah n menangis bila nak makan.. Adakah ini petanda Hamil baby girls.. First baby.. 7 week

2 Balas

haa aa..sya mcm tu ngandung 2 org ank ppuan suka makan manis2..tapi kena jaga jugak takut kena kencing manis plak🤭

Klu sy mcm tu sis.. Klu mgdung baby girl.. Sy ada 2 org ank ppuan.. Suka sgt mkn donut hehe