Blurkan gambar sensitive anda

Tak tahu mcm mana nak blurkan gambar sensitive anda? Contoh gambar pad berlendir ataupun pampers bayi penuh najis? Guna fungsi NSFW dkt bawah ni. Jadi gambar akan jadi blur. Takdelah orang pun terkejut nak tengok ?

Blurkan gambar sensitive anda
14 Balas

Utk yg nak post pad ke seluar dlm bdarh ker agak2 la jgak. X pyh post kot. Explain jer kita blh tau apa yg dia maksudkan kan.. Lg 1 bkn dpt bantu pun. Dpt nasihat je. Dah tau bdarah, spoting tu kluar jumpa jer la doc. Tak pyh post sini. Klu najis2 bayi tu blh gak diterima.. #justmyconcern

5y ago

Saya percaya community theAsianparent tidak menghukum mana-mana pihak yg upload gambar apa pun. Tapi kalau ia sensitif, tick lah fungsi NSFW yg boleh blur gambar tu. Ada sesetengah ibu tak tahu nak tanya di mana. Jadi janganlah judge mereka kalau mereka bertanyakan soalan 😊

Betul tu.. Tak perlu post pon tak pe gamba² darah ni, bg tahu je sebab kite pon tahu rupe darah tu mcm mne. Just explain, tapi apa² pon confirm semua org soh jumpa dokter kan😂😂

5y ago

Saya percaya community theAsianparent tidak menghukum mana-mana pihak yg upload gambar apa pun. Tapi kalau ia sensitif, tick lah fungsi NSFW yg boleh blur gambar tu. Ada sesetengah ibu tak tahu nak tanya di mana. Jadi janganlah judge mereka kalau mereka bertanyakan soalan 😊

yes, we should all be considerate about everyone else punya situation!

Xpnh post lg gmba2 pape.. Tp tq for info n sharing.. ❤️

Thanks for sharing!

good info 😊👍

Tq for info

Terbaik sis

👍Thanks

👌👍