Gambar sensitive

Sebelum post soalan beserta dengan gambar sila make sure anda ☑️ dulu petak NFSW tu. Sekarang ni saya bukak je apps ni keluar gambar tak senonoh, kesian ibu ibu yang ada alahan. Tak pasal pasal muntah lepas tengok gambar. Actually kalau tak letak gambar pun boleh, just explain. Ibu dalam ni boleh je nak relate untuk jawab soalan tu.

10 Balas

ade yg gmbr pantiliner td ..alahai...😥 mmg x salah bertanya, tny je...tp gmbr xyh la post cmtu je, klu diri sndiri tgk pun nmpk kotor,apetah lg org lain yg tgk...

Stuju...sy yg xde alahan pn hurm tetibe loya tgk pad yg ade drah ke lendir coklat td .trus scroll laju je..

Agreed, mcm td trtgok adui, dh lh kt klinik tgu giliran, naseb baik org sblh tk nmpk, malu jaaa

Hmm benda ni kena pakai common sense je sebenarnya . Saya tegur pun kena kecam 😅

4y ago

Bertabah la sis. Teruk jugak yg melawan kat sana tu. Tepuk dahi je baca

Btl tu.. Tiba2 nampak gambar pelik2, rasa loya nk muntah. Nk mkn teringat2 😑

Ya sis. Mcm geli bila terus nmpk gambar tanpa NFSW

Betul. Sensitif lah sikit

👍🏻👍🏻👍🏻

Terbaik....

Agreed