Post najis

Hai ibu2.Cuma nak bagitau kalau ada yang nak post gambar bertanya tentang najis baby tu,boleh tak tolong kaburkan.Kesian kami yg tengah loya2 ni tertengok gambar najis baby awak.Kan ada pilihan yg kita boleh pilih kaburkan gambar.Kalau ada yg berminat nak jawab soalan untuk bantu ibu,dorg akan tekan gambar tu untk tengok dan gambar tu akan jadi jelas..Tak ada la ibu lain yg tak nak tengok tu tertengok sekali☺️Gambar sensitive lain mcm darah pun boleh kaburkan juga.Just in case ada yg tak tau macam mana nak kaburkan boleh tengok gambar yg sy sertakan sekali.Thank you.

Post najis
5 Balas

Mak sy yg berusia 5+ pun & mpunyai anak 9org, skg masing2 dh dewasa. Cucu dia pun berak, mak sy akui dia geli dgn najis bayi😂 mak kata dia xtau kenapa skg pandai geli🤣 pasal tu kalau anak sy 4m+ berak time mak sy teman ke ajak main ke, mak sy panggil sy ..

betul..sy pun wlau anak dah ramai ikut mmg x kisah pasal najis..tp bile time peknen ni dia outo dtg perasaan lain bile tgk najis.. perasaan bkn y bkn die bt2 loye tu

Sesetengah mak dia terpaling mak bila suruh blurkan gambar dia akan ckp ‘eleh taik baby pn nk geli’ padahal kita cerita psl adab juga. Sy pn setuju diblurkan

9mo ago

Taik anak kite mmg la tak geli. Taik anak org lain kite geli haha

Betul, saya kadang tengah makan scroll app ni kembang tekak 😭😭

Betull, tlongla blurr, kita ni kadang tgh makan