Tolong blur gambar yang patut blur

Korang kalau nak pos gambar tolong la blurkan gambar yang tak sepatutnya, kesian kat kami tengah scroll scroll tengok gambar gitu, bukan apa, kadang ada je manusia penggeli so kesian la kat diorang…

16 Balas

kadang yg post ni mcm tak pikir org. org je kena paham situasi dia. hello apps ni pun sediakan nsfw or funcition nya utk blur kan gambar supaya sape nak tengok je tengok yg taknak tengok tak click gambar tu. pastu yg komen mcm tade anak macm tak pernah tengok najis macam tak pernah tengok darah.. eh ko post tu public lalu semua kat wall utama. len kali ada kemudahan guna jgn salah kan org lain kalau org tegur gambar yg ko post tu menggelikan. geram rasa 😫

Setuju👍 Satu lagi pesanan, maaf saya tambah kat post awak. Kalau nak post gambar baby, tolong crop bahagian kemaluan baby. Saya rasa sedih bila tengok ibu2 post tanpa ambil hirau kemaluan baby jadi tontonan umum. Ya, memang betul baby masih kecil tak tahu apa. Tapi baby pun manusia juga yang ada hati dan perasaan. Dan jangan lupa wujudnya golongan pedofilia dalam dunia ni.

6mo ago

Mak2 mcm tu xsedar ke byk kes rogol bayi dan budak termasuklah BAPAK sendiri . tgk sikit laki korang sndiri kdg bukan boleh percaya. klu x ,takkan la ade kes mcm ni contoh kes: https://www.utusan.com.my/nasional/2018/08/datuk-rogol-bayi-jiran/ https://www.astroawani.com/berita-dunia/bapa-rogol-bayi-1-tahun-muat-naik-video-ke-dark-web-212628

Kalau boleh jaga adab. Dan belajar lah hukum2. Yang macam ni, kena ada common sense bila nak post berkaitan najis atau sebagainya yang tak patut ditunjukkan. Masing2 dah boleh fikir. Betul kan? Sebab kita tak sama dengan semua orang. Ada orang okay ada orang tak. Tambahan post gambar scan kita, itu aurat ya. Kena tahu tu. 😊 no hate cuma beringat ingat sesama kita

xtau knp bnyk² post dlm apps ni yg ni sy paling lah setuju 💯 sgt²..tlgla buka Mata and Minda ye yg suka post xda crop or blurkan gmbr Tu..bukan nak tunjuk baik tapi sesama memperingati hak pengguna lain jugak.. ☺️☺️

Yaa betul sangat ni.. tengah2 scroll tiber kua gambar darah dlm jamban, gambar taik baby. Maybe org yg post tak geli, tp kami geli. Apps ni pn mcm bangang jgk, kite dah hide post tp asyik keluar je post sama berulang2.

6mo ago

latest terbaru. gambar private part. ramai komen minta delete still xdelete😭

Sy pernah juga post pasal benda ni sis..tapi masih juga ada yg tak blurkan gambar2 yg sensetive biasanya poop baby😌anggap je la dorg baru guna app ni..tegur2 lebih2 nanti ada pulak yg terpaling ibu yg terasa..

Saya suka apps ni sebab semua sporting dan positive minded je .. tp apa yg anon ni post ada betulnya.. harap2 kita semua jgn ambil to the heart dan terima teguran dengan hati terbuka 🤍

setuju. dalam ni semua tengah TTC atau pregnant atau dah pernah pregnant. kena considerate juga, ramai yang tengah layan morning/all-day sickness juga dalam ni. kadang tengok benda2 tu buat makin loya.

percaya la nnt mesti ada yg komen. kalau tak boleh kenapa tengok juga. kenapa kena tengok time mkn. sbb pernah tegur tp kena mrh balik. dah time tu ja free utk scroll tengok

6mo ago

Bodo yg komen tu. senang je nk ajar Parents mak bapak yg xpaham dan bendul mcm tu biar je gmba baby dia org buat melanca* baru padan muka

Saya sorang pengeli ada nampa gambar ada tai darah terus tak dpt mkn 3 hari ingat2 benda itu. Sampai takut nak buka