suka bandingan

Tak suka la dengan perngai segelintir orng suka bndingkn baby sy an baby orng..

12 Balas

kn . sy pon mcm tu . pdhl kita sbgai mak kita xd nk bnding2 kn ank2 . xkesah la ank tu gelap ke putih ke . sorg ni lg pndai dri yg sorg ke x . yg sy tau dua2 sehat . dua2 ad kemahiran trsendiri . tu je.

5y ago

yela btol tu sis . xtau ke dorg tgh ckp psl ank org . ank sndri pon mcm2 jenis bentok juga . tpi dok sebok hal ank org .

Pekakkan telinga, senyum saja. Mulut orang tak senang nak tutup, kelakuan kita je yang kita boleh control.

Kalau nk bahagia, Jangan bandingkan anak/rezeki masing2, sebab semua allah dah atur dengan baik.

Sabar itu indah sis..yg penting bagi ibu bapa..baby kita adalah yang nombor 1...

Haah. Mmg x suke sgt. Tp tulah, buat derk jer klu org nk kate ape pn.

Abaikan je. Setiap baby lain n ada kecomelan n keistimewaan sendiri.

Mmg tak Adil banding2 Baby.. semua baby tak sama

Hah ini paling x suka.. Nyampassss btooii

Kann...sgt x suke...😡😡

Dari dlm prut lagi org dh bndingkan.. 'eh perut kau mgndung 5bulan keciknya.. ' aku perut 5bulan dh besar '.. tggu baby tu kluar pulak.. kulit,rmbut, even pusar kt tepi pn jd isu...herhhh.. 😑