Baby Tak Suka Makan

Hi mommies!! Baby saya tak suka makan la.. Ada apa2 tips x? Dh start bg bubur kosong, baby x suka. Pastu campur bubur dengan carrot, baby makan sekali je, lepas tu x suka dh. Bg bubur + sweet potato tak suka jugak. Bagi puri sweet potato pn x suka.. Mcm mana nk buat ye, sbb baby berat dkt border je ni.

1 Balas

try bagi baby makanan lain sis, takpon join happy baby foods malaysia kt fb sana banyak resepi utk baby ..

4y ago

Ok mommy, tq