Ada ibu² kt sini yg sakit area punggung tak?..

tak reti nk ckp sakit mcm mana..bila nk ubah pergerakan, mmg terasa sakit sgt..mcm sengal² tulang pun ya..sakit tu sekali dgn sakit celah kelangkang..dh lama rs sakit ni..skrg dh nk masuk 5bln, still lagi rs tu..dan bertmbh sakit..mohon jika ada tips utk kurangkn sakit ni/sebab kenapa jd mcm ni ya.. Tq olss

1 Balas

Sy pernah merasainya..x tau nk ckp sakit dy mcm mana kan... Klu mcm sy, Kurangkan pekerjaan berdiri lama untuk seketika, tiap2 mlm pkai stokin n sapu minyak angin di tapak kaki.. Klu blh, tidur dgn bantal yang banyak..