38w sakit macam krem celah kelengkang

Sy 38w5d rasa sakit sangat celah kelangkang. Rasa macam krem celah tu buat sy tak boleh berjalan. Tanya nurse dia cakap kepala baby dh kt bawah sebab tu sakit2. Tu tanda2 nk bersalin dlm masa terdekat ke? Tanda2 takda pun. Ni baby seolah2 melompat2 menekan2 kepala dia mcm nk keluar. Sakit betul bila baby bt mcm tu. Pengalaman anak pertama tak mcm ni pun.

1 Balas

Betul tu … sama saya … nak jalan pun siksa 😅😅 tp xdak turun tanda2 apa lagi