SAKIT CELAH KANGKANG

Mommies yg dh 27w ke ats.. Nk tye.. Korang ade x sakit celah kangkang? Meant da start sakit tulang kangkang? Atau i je yg mgalami stuasi ni? ? seriously kt tulang area kangkang ni sakit time agkt kaki, cangkung @ berjalan tp berjalan tu rs x kuat sgt.. Dr 27w++ preggy smpai skrg 29w x hilang lg sakit tu..

3 Balas

KLU 27w tak tau sangat .. yg saya tau dia start msuk je 8 bulan mmg akan sakit lh bahagian peha tulang kemaluan dan tulang pinggul.. sebab baby membesarkan... tp KLU sis rasa was² rasa mcm eh aku kena g cek jugak... sis pegi je klinik tanya doktor ... itu lebih daripada baik tanya doktor sendiri....sebab pengalaman kita lain² tak sama... ada yg MCMni ada yg mcmtu.. ada yg normal ada tak... JD badan kita ,kita kena tanya doktor sendiri .. yg penting baby tu ..... tp kalau bagi saya lah.... takyah fikir sangat.... just fikir sakit biasa fikir baby membesar je... kita kena ubah minda kita elakkan fikir² benda yg negative...

Normal ja sis. Tkdk pape jngn rsau sis bnykkn rehat je. Nnti dh msk 9bln lg terasa kuat skit celah tu hehee

5y ago

Saya pon rasa benda yg sama...sakit

Banyakkan berehat sis

5y ago

Tq.. X tau ni normal preggy symptom atau msalah pd i sorang 😢