Alahan jugak ke macam ni ?

Tak boleh bau masakkan, takde mood nak masak sebab rase loya. Bile tengok ayam atau ikan auto nk muntah. Nak makan nasi pun takde selere, kalau makan bnde2 yg mcm mee atau pasta atau roti okey je. Senang cite kalau mkn msakkan sendiri rase nak muntah. Setakat ni takde muntah atau loya yang teruk, cume ape yang saye listkan tu je saye tak boleh. Risau orang fkir yang kite ni mengade 🥺

26 Balas

sama mcm sy, genap 16w bru sy boleh mkn nasi sikit2.. sblum tu mmg cari mee, roti, bskut je.. berat sy pn trun byk.. sblm nie sy xprnh alahan mcm tu pn.. bru kali nie terjadi.. sy mlas pk org nk ckp sy ngade2 ke apa.. sy thu diri sy mcm mana.. nsb suami memahami.. dpur x berasap 4bulan 😂✌️