Alahan jugak ke macam ni ?

Tak boleh bau masakkan, takde mood nak masak sebab rase loya. Bile tengok ayam atau ikan auto nk muntah. Nak makan nasi pun takde selere, kalau makan bnde2 yg mcm mee atau pasta atau roti okey je. Senang cite kalau mkn msakkan sendiri rase nak muntah. Setakat ni takde muntah atau loya yang teruk, cume ape yang saye listkan tu je saye tak boleh. Risau orang fkir yang kite ni mengade 🥺

26 Balas

sama la kita.. sy pun x boleh bau masakkan lagi2 bau tumisan.. auto loya pening kepala.. suami masak pun kena berkurung dlm bilik😂 tgok nasi pun loya tp paksa mkn letak mnyk angin di hidung.. kalau burger ke mcd ke mee ke megie ke berselera pulak.. nasib baik suami memahami alhamdulillah