Alahan jugak ke macam ni ?

Tak boleh bau masakkan, takde mood nak masak sebab rase loya. Bile tengok ayam atau ikan auto nk muntah. Nak makan nasi pun takde selere, kalau makan bnde2 yg mcm mee atau pasta atau roti okey je. Senang cite kalau mkn msakkan sendiri rase nak muntah. Setakat ni takde muntah atau loya yang teruk, cume ape yang saye listkan tu je saye tak boleh. Risau orang fkir yang kite ni mengade 🥺

26 Balas

sy hri tu pun sama gak... bau goreng telur tu pun muntah🤣 buka periuk nasi sbb lapar nk makan..bila ada bau nasi je loya🤣udang/ayam apa pun x ley ....apa2 je lah semua sy loya!bila masak sendiri tu mcm x da selera mkan.. pergi kedai pun kadang2 ada mkn..kadang loya..kalau ada orng kata mengada tumbuk cili ltk dlm hidung orng tu sis😁!..jgn layan...sis jaga badan..makan... .. Have a safe pregnancy !