Parents dan bakal parents. Ini untuk anda!

Tahukah anda bahawa kekuatan sesebuah keluarga datangnya daripada seorang ketua keluarga iaitu seorang ayah?👨 Dan seseorang yang bernama ayah itu perlu dihormati oleh seluruh ahli keluarganya iaitu isteri dan anak/anak-anak. Jom kita baca bagaimana untuk seorang ayah menjadi seorang yang lebih dihormati oleh ahli keluarganya 🥰 *NOTA : LIKE & IKUT POST ini sebagai rujukan masa hadapan.

Parents dan bakal parents. Ini untuk anda!
4 Balas

Ya betul 💜 Saya nak anak saya rasakan kasih sayang bapa yang sebenarnya walhal saya 🙇🏻‍♀️

ameen insyaAllah he's the one..

❤️👍🏻

👍