Usap perut ketika hamil? Boleh ke?

Hi bakal parents semua😘 Harini min nak sharekan kenapa pentingnya parents semua usap perut mommy ketika hamil 🤰 Jom baca sini sama-sama 😍 *NOTA : LIKE & IKUT POST ini sebagai rujukan masa hadapan.

Usap perut ketika hamil? Boleh ke?
7 Balas

boleh🤣🤣👍🏻👍🏻👍🏻bagus untuk perkembangan bby dlm perut...❤️❤️❤️tringat dlu ms prengnant..bby aktif sgt dlm perut..bila time ayah dia duk usap..dia duk diam.je..hehe😂😂😂kalau dgn mak nye ajak main cucuk2 manja dkt perut n geli2.. hehe😆😆🤪😂😂🤣

3y ago

@nurul nazrina mohamad nazri aah btl tu..mcm dia tw2 je kan ayah dia yg usap..hehe🤣🤣🤣 @tanpa nama kan...statik je dia kan .xnk gerak..hehee🤭🤭🤭 @ tanpa nama hehee..tu blum try letak ice lg dkt perut..hehee .nti dia terkejut dia aktif juge..🤭🤭🤭🤣cer mommy try..hik2..🤭🤭

boleh sangat usap2 sambil doa. 👍

3y ago

Kan bagus tu 🥰

Usap smbil bual

😍👍🏻

good info

👍👍

boleh