Sedang menghitung hari atau first time parents sini? Jom baca ni ya!

Selamat tengah hari semua🥰 Siapa dekat sini yang bakal melangkah ke alam keibubapaan sebagai first time parents 👋 Harini min nak share nota khas untuk mereka yang bakal menimang cahaya mata tau👶 Make sure baca sampai habis ya semua😘 *NOTA : LIKE & IKUT POST INI sebagai rujukan masa hadapan.

Sedang menghitung hari atau first time parents sini? Jom baca ni ya!
3 Balas

Moga dipermudahkan sesiapa yg bakal bersalin

👍🏻👍🏻👍🏻

❤️