Apakah Makna Keluarga Bagi Anda?

Hi Parents, kita semua mesti teringin nak hidup berkeluargakan. Ada pertalian darah di antara satu sama lain. Bagi anda, apakah makna keluarga? Dan kenapa anda memilih itu sebagai makna keluarga anda? Jom kongsikan bersama ahli TAP yang lain.

Apakah Makna Keluarga Bagi Anda?
3 Balas

Keluarga adalah harta yang tidak ternilai, tiada galang ganti dan sumber kekuatan untuk bangkit.

Semua diatas. Semesti nak keluarga tu penuh dengan kasih sayang bukan sebaliknya

Keluarga? Ketenangan, kasih sayang, dan rahmah 🥰🥰🥰