baby prank ! 39weeks2day (23.1.21)

tadi pagi sakit cntraction yg kerap tapi tak sakit sgt, pegi hkl kena seluk dgn 3org sekali utk cek bukaan. bukaan masih 1cm. doc suruh balik dulu. ni kali kedua baby acah² nak keluar.

1 Balas

sya ingat time nak brnak , ingat baby nak prank ... sbb dari pagi sya dha rasa skit² sikit tapii sya x risau sbb sya ada 9hri lagi. sya smpat putar² shopping wkwkwkwk. skali malam dha lain mcm sakitnya try² lah ke hospital , skali kna suruh baring apa smua celuk² lagi dha 3 cm😂😂😂nasib x kna marah sbb lewat pegi , sya skali je kena seluk. x smpaaii brapa jam dha branak , alhamdulillah baby pun baik je. senang kluar ... skrang dha 4 bulan pengalaman tu ...