37w 6h keluar lendir tapi tak sakit

semalam dah cek bukaan dekat pac baru 1cm doc suruh balik dlu sebab rumah dekat, pkl 1 lbh tadi ms buang air kecil kuar lendir + darah sikit tapi contraction tak ada lagi n tak rasa sakit ,,perlu ke pegi PAC? ad tak yang sama macam saya ??

2 Balas

hi sya nak thu kabar awk skrg mcm mna ye 🤭 sy first mom nk thu juga soal ni .. awk dh gi hosp ? diorg suruh balik lagi or tak ye

2y ago

aha sis td bukaan br 2cm n dindg tebal lg kata doc ye so dorg srh blik dlu tngu contraction kuat 5min/3min bru dtg pac blkk,,doc kta lndir darah tu kuar sbb doc cek laluan tu yg kuar drh sikit bla blk uma, sy pn menunggu contraction gap 5min

tak silap tuh salah satu tanda nak bersalin bila da keluar lendir darah tuh. better g hosp. check. lagipun da ada bukaan kan.

2y ago

kalau ni bgtau je keluar tuh, janji ada salah satu tuh da dikira tanda juga. jgn tunggu lama sgt.