Lendir campur darah

Hi selamat malam ibu2 semua,tengahari tadi perut saya sakit sangat,saya ingat nak buang air besar sebab memang perut sakit gila kalau nak buang air besar,tapi tengahri tadi saya masuk tandas bukak panties,ade lendir bertompok darah coklat. Saya terus ajak husband pegi hospital,tapi bila doktor seluk bukaan baru 1cm then doktor suruh balik dulu. Sekarang ni perut dengan pinggang saya sakit sangat sangat and still lagi ade tompokkan darah coklat tu. Macam mne ye nak kena pegi hospital balik ke? Takut dia suruh balik rumah balik je😂

1 Balas
 profile icon
Tulis jawapan

Dah ke hospital belum?

10mo ago

Semoga dipermudahkan 🥰