Baby Girl No.2

Syukur.Selamat melahirkan my scnd princess pada 20.7.19.40weeks 1 day?..due septtnya 19.7.19 admit sebab dah keluar tanda lendir+darah.

Baby Girl No.2
75 Balas

amboi bibir dia merahnya , berkanan tengok bibir dia . semoga anak ketiga saya ini sihat sempurna dlam rahim saya , aamin

5y ago

Amen sis😊😊

tahniah sis, bestnya baby girl hehehe anak pertama saya pun lahir masa 40w1d. skrg tengah tunggu hari nak bersalin anak ke2.

5y ago

tq sis.😊😊

Boleh tahu x baby you berat brp masa lahir? Lahir normal eh? sbb geram lah pipi dia. I hope my baby comel mcm ni taw. Omg.

5y ago

berat dia 3.37kg.Normal sis..😊.insya sis akn dpt comel lg bby nie😊

Alhamdulillah..ya allah comelnyaa 😍 doakan saye dapat zuriat jugak sis. Teringin nak zuriat pertama.

5y ago

amin😊

Alhmdulillah Tahniah , selamat berpantang sis semoga sis dgn baby sentiasa sihat selalu.. Amin3 Ya robbalamin

5y ago

tq sis😊

Alhamdulillah, tahniah sis slmt bpntg.. 🤗Legakn bile bby dh kuor, sye plk mhitung hri..

5y ago

tq sis.Ya mmg lega.Semoga sis selamat bersalin😊

Alololo..cutenya bibir.. Selamat berpantang sis. Doakan sy jg slmt melahirkan 30/08/19 nt

5y ago

Semoga urusan dprmudahkn sis.😊

Alhamdulillah..tahniah mommy..take c ya..slmt bpntang..happy for u..💕😙

Tahniah mommy.. Selamat berpantang 😊 somel nya anugerah Allah ni 😍

Tahniah.. sy pon x sabar jgk nk tggu bersalin.. da x larat hahaha pdahal bru 34w

5y ago

Tak lama lagi tue.Sabar na.😊