Ini tanda bersalin ke?

tarikh due saya semalam 31/1 . pagi tadi 1/2 ada keluar lendir dengan darah . adakah ni tanda bersalin sebab saya tiada rasa contraction lagi .

Ini tanda bersalin ke?
25 Balas

seronok nye.. da x lama tu nk jumpa baby 🥰 sy pn smua kluar tnda mcm nie.. air ketuban smua doc nurse yg tlg pecah kn.. klau kluar tnda cm nie, sronok sgt rasa hati nie taw.. semoga dipermudahkn urusan bersalin ye..

1y ago

betul , rasa happy sngt tak sabar nak dapat jumpa baby , aamiin terima kasih atas doanya 🥰

Mcm sy sehari lepas due date keluar mcm ni pegi hspital jalan tk buka lagi kena tahan wad esk pagi pkul 7 kena induce (tk sakit) pkul 4ptg buka 3cm 3am 5cm & pecah air ketuban terus tolak LB layan contraction setiap 5minit sampai 11:27am keluar seketul baby girl

pls go to the hosp ASAP. kalau keluar lendir, blood show, water leaking pls refer hosp dengan segera. walaupon belum ada contraction. jgn tggu contraction baru pi hosp ya. semoga dipermudahkan urusan awk. take care 😘

moment yg sye lalui masa 30/6/2022 ..pagi² sye turun tanda mcm ni jugak mummy..esok tuh 1/7/2022 jumpa la baby boy yg dok tendang² dalam perut..semoga semua urusan dipermudahkn ye mummy..jaga kesiahatan 🥰

sy anak 2 2 mcm ni la.. terasa mcm ad benda keluar ketul . tgk lendir dgn darah. tp siap contractions la. sampai spital cek 4 cm tggu laboor room kosong masuk bru doc pecah kn air ketuban.

biase overdue .doc akn extend for 1week lg..klo masih blm tanda..akn pkai ubat .klo dh tanda..mamy pegi je hospital..ade org..xde contraction tpi ade bukaan. semoga dipermudahkn mamy

yup lgpun dah lepas due. boleh ke hosp segera. kalau jalan belum buka selalunya doc akan suruh balik dulu tp at least dah lega. pergi ya mommy

1y ago

okey baiklah, thank you ye

ni dah turun tanda dah ni .. tp klu air ketuban xturun lg dorg akan pantau sbb dah lepas due kann .. n ikut pd kesihatan semasa si ibu

bestnyaaa tgok mommy dah nak jumpaa baby tapi perasaan seram nk bersalin tu mst adaaa semoga dipermudahkan segala urusan mommy

saya turun spotting mcm ni seminggu baru bersalin .tp lain orang lain patternnya.. semoga dipermudahkan kan sis