Baby Girl No.2

Syukur.Selamat melahirkan my scnd princess pada 20.7.19.40weeks 1 day?..due septtnya 19.7.19 admit sebab dah keluar tanda lendir+darah.

Baby Girl No.2
75 Balas

Alhamdulillah.. tahniah sis.. n selamat brpntang.. wah cntik bibir dia.. 😘

5y ago

Syukur.Tq sis

Alhmdulillah...thniah sis...slmt berpntng...comeyny bby..😍😍😍

Amboiii...segak noh. Doakan bonda jg nti ye..muahhh baby cikit😘😘😘

5y ago

😊😊

Alhamdulillah ,Tahniah sis..selamat berpantang . comey baby ❤️

Comelnyaa bby.. bby berapa berat sis ?? Btw congrat selamat berpntang..

5y ago

ya normal sis.

comey nye 😍 tahniah sis, doakan saya dapat baby juga ye 😄

Tahniah mummy merahh betul bibir baby, selamat berpantang 💐

Comel nyee baby 😍😍😍..Tahniah sis,selamat berpantang

alaaa comelnya bibir dia.. congrats sis & slamat brpantang..

Comelnye baby sis .. tahniah ..doakan saya dapat baby juga ye ...

5y ago

amenn sis..tq😊😊