38 week 3 day keluar tompok darah bercampur lendir adakah tanda bersalin ?

Due 14.12 tp harini keluar tompok darah bercampur lendir tu tanda nak bersalin ke ?

38 week 3 day keluar tompok darah bercampur lendir adakah tanda bersalin ?
7 Balas

Salah satu tanda nak bersalin ni sis. Sy hari tu keluar macam ni & baby pun kurang gerak terus ke hospital. Doktor cek bukaan dah 2 cm. Terus admitted. Waktu tu sy 37 weeks. Better pergi hospital, to be safe.

Kalau anak 1st boleh pergi hospital dah. Bg tahu ada turun darah. Nnt dia check bukaan. Kalau ada tanda contraction dia check maybe dia akan tahan ward terus.

itu tanda2 nak bersalin sis . mcm saya keluar tompok darah + lendir. tapi tak sakit, cuma mengeras la sikit. saya pegi hospital dah Ada bukaan 2cm

ya tu tanda nak brsalin sis.. sy first rasa kontraksi n kluar darah cmpur lendir g hospital kena check bukaan dah 2cm..

awak kita sama 14.12 tapi saya tak dak tanda apa apa lagi cuma selalu sakit pinggang harini sakit celah peha pulak hehe

itu tanda bersalin. due 15.12 semalam selamat bersalin lepas ada tanda mcm ni.

Tu salah satu tanda nak bersalin dah sis. Dah boleh prg hospital utk cek.