Keluar lendir putih tapi tiada darah keluar

Klau lendir putih je keluar tapi tiada darah tu tanda nak dah nak bersalin ke ..saya dah 38 week 5 day #firstbaby

8 Balas

ye dah dekat sangat tu. sehari sblm da kluar air ketuban . esoknya keluar lendir tapi takda darah 37w6d . pg contraction tu lma . ptg tu rasa sakit setiap 5-10 minit terus ke hospital. lpas azan mghrib selmat bersalin (15/11/22).

saya 37w ni dah terasa sakit on off , nak jalan rasa sakit bawah perut dan ari2 .. inshaallah semoga dipermudahkan urusan kita bersalin ye puan 🤲

sama sis.. sy pikir tu benda normal.. sbb dah hujung2 kan.. just perhatikn saja jika ada darah.. sbb x lama lepas tu pasti ada contraction

sama sis saya pun turun keputihan lendir putih pagi² byk smpai basah selimut karang sy dh 40week 2hari baby masih seronok lgi kt dlm😁

dah dekat2 dah tu, saya keluar lendir dlm seminggu, lepastu keluar lendir+darah, terus ke hospital dah ada bukaan 3cm

saya pun keluar lendir putih jugak haritu, tapi smpai skrg tk bersalin lagi, lain org lain tanda rasanya..

Sy pn 38w5d tp takda kluar lendir2 tu. Cuma sakit pinggang jaa.

antara tanda bersalin jugak sis. moga dipermudahkan