Bila laa sy akan merasa seperti yg lain... Bila dpt tahu pregnant... Tertunggu² moment tu..

4y ago

Sbr... jgn fikir sgt.. klu kte stress lg sush lekat.. sy dlu mcm tue... tiap2 bln klu lmbt period bli test... tp kecewa.. smpi 1 tahap sy xnk fikir da.. redha je ha.. tup2 rezeki... bt mcm tue je sis.. jgn stress2 tau...

Alhamdulillah tahniah sis...jgn buat kje berat2 tau 😊😊

4y ago

Aamiin 😊

Tahniah. Alhamdulillah. Jaga diri baik2.

Alhamdulillah tahniah sis. Take care taw.

Oowh.. awqk da pregnant.. tahniahh..

4y ago

Heheheeh.... rezeki... nnti penoh lb.. heheeh... nk bt mcm mne.. 😂😂😂

Alhamdulillah..tahniah..jaga diri..

4y ago

Terima kasih.. smoga yg no2 ney ade rezeki la..

Tahniah..jaga diri baik2..

Alhamdulillah tahniah sis

Alhamdulillah. Tahniah sis 😍

4y ago

Terima kasih smua... doakn kandungan sy membesar dgn sht ye..

Alhamdulillah.. tahniah