rezeki

alhamdulillah ya Allah syukur, doakan sy sihat2 ja ya? terima kasih ats doa mummy2 semua 😘

rezeki
14 Balas

Alhamdulillah ala kulli hal. Tahniah sis.. Semoga semuanya selamat. Tlg doakan sy juga ya sis. Blh kongsi ada apa2 ikhtiar yang sis cuba?

4y ago

MashaAllah tabarakallah. Sis dah berapa lama kahwin ya?

Syukur alhamdulillah, rzeki awk nk mnimang chya mata dh dimakbulkan Allah...☺️☺️👍🏻👍🏻 Smoga awk and baby sihat slalu

4y ago

alhamdulillah. syukur sgt.. terima kasih ats doanya ibu hebatt 😍 aamiin 🤲🏻😘

Tahniah sis. Jaga diri elok2 yee. Jaga permakanan, Mohon doakan sy juga yee utk merasai kehamilan 😍🤗

4y ago

terima kasih dear. doakan yg terbaik utk sy & bby ya. sis pun sama, sy doakan yg terbaik. moga Allah bg rezeki sis hamil bulan ni aamiin 😍 bykkn bersabar & doa ya 😘 moga Allah makbul, inshaAllah... ❤️❤️

Alhamdulillah tahniah sis 😊😊.. Sya bru ja gugur 2 mnggu lepas. Doakn sya dkurniakn rezeki lgi..

4y ago

Aamiin 😊

tahniah, doakan saya semoga cepat lekat, sebelum nie sy pernah keguguran 😔

4y ago

Allahu.. inalillah .maaf yer dear. sy doakan yg terbaik ye. inshaAllah ada rezeki nanti tu, bykkn bersbr & doa ye 🥰🤲🏻 doakan sy juga moga sihat2 ja ☺️

Alhamdulillah.. tahniah.. berkat doa dan kesabaran suami isteri..

4y ago

alhamdulillah, terima kasih mommy cantik & hebat! 😍😘 may Allah bless u 🥰❤️

Alhamdulillah. Doakan saya pregnant bulan ni jugakk ❤️

4y ago

In shaa Allah ❤️❤️❤️. Tadi saya cek 2 line tapi samar. Moga2 minggu depan saya cekk line terang 😍

Alhmdulillah tahniah sis. Doakan kami sama 🤲 😊

4y ago

sy sentiasa doakan yg terbaik 😘 inshaAllah ,terima kasih ya. sis bykkn bersbr & doa ye 😘 moga Allah makbul & cpt2 dpt bby nanti 😍 aamiin3 🤲🏻

Doakan saya juga😣😣

4y ago

Aamiin insyaallah

Alhamdulillah tahniah jage diri baik2❤