syukur pada mu ya Allah

Alhamdulilah..syukur pada mu ya Allah..sy telah selamat melahirkan baby boy seberat 3.0 kg pada 27/6/2020..sy doa kn smg ibu² yg sedang menunggu waktu utk melahirkan Di permudah Kan oleh Allah..Amin #firstbaby

syukur pada mu ya Allah
56 Balas

Maa shaa Allah. SubhanAllah. Alhamdulillah. AllahuAkbar. Mabruk Puan & Suami atas pengorbanan dan perjuangan dalam melahirkan seorang khalifah. Moga anak yang dilahirkan bakal menjadi penyambung mata rantai perjuangan Rasulullah serta menjadi Qurratu A’ayun (Penyejuk Mata) kepada kedua ibubapa nya 💞 ‎بَارَكَ اللهُ لَكُمَا فِي المَــوْهُوْبِ لَكُمَا، وشَكَرْتَ الوَاهِبَ، وبَلَغَ أَشُدَّهُ، وَرُزِقْتَ بِرَّهُ Tahniah sekali lagi Puan & Suami saya ucapkan. Semoga Allah kira setiap peluh dan pengorbanan puan sebagai pahala jihad. In shaa Allah. Sakit dan pengorbanannya ini yang Allah kiranya sebagai jihad seorang ibu melahirkan seorang khalifah-Nya 💞 Selamat berpantang puan bersama babyomeyyyy 👶🏻💞 Doakan saya dikurniakan rezeki seperti puan juga 🥰

4y ago

Amin utk doa² ny.. terima kasih..sy doa kn smg puan Di kurnia kn zuriat yg soleh n solehah suatu Hari nanti..amin

Tahniah sis..doakan sy juga..doktor kata agak susah utk dpt zuriat sbb tiub bengkak..ape pun sy doakan sis n baby sihat dan selamat berpantang🌹❤

4y ago

Terima kasih sis..sy doa kn smg sis cepat Di kurnia kn zuriat n Di permudah Kan setiap urusan

Alhamdulillah...syukur..Tahniah sis n family.. Aamiin3 ya Mujiib..Doakan sya dan sahabat preggy smua dipermudahkan segala urusan bersalin ya😍😘

4y ago

Terima kasih..sy doa kn smg urusan ibu² Di permudah Kan..amin

Tahniah sis,saya pon baru melahirkan babyboy anak sulung jugak berat 3.68kg brsalin normal.. selamat berpantang utk kita dua hehe

Alhamdulillah.. Tahniah.. Selamat berpantang.. Jaga diri, jaga kesihatan.. Semoga ibu dan baby sihat sentiasa..

tahniah..same dgn sy. bersalin 27/6/20 sabtu. baby boy jugak.. induce 38week.. amergancy czer.

😍 Comelnye baby awk... Smoga sihat selalu 😊 And smoga mnjdi ank yg soleh buat ibu and ayh!

4y ago

Terima kasih..Amin utk doa ny..

Eee geramnyeeee tgok mulut dia nganga mcm tu.. Hihi tahniah sis selamat berpantang 💐

Aamiin.... tahniah puan... saya, insyaAllah esok dah masuk labour room serah diri😂

Alhmdulilah selamt brpantang..doakan sy yg tgh mnggu hari..blom ad tnda2 lgii..🥰