Syukur ya allah🤲🤲🤲🤲

Alhamdullilah..selamat sudah bersalin.. C-section. Mula nya doctor cuba utk bersalin normal..setelah tggu dalam LR 5jam. Jln xnk buka wlupon dah induce. Akhirnya berakhir dgn operation. Terima ya allah🤲 ade asbab nya takdir kena C-section. Syukur selalu.. syukur alhamdullilah 🤲🤲🤲🤲 #firstmom #firstbaby

Syukur ya allah🤲🤲🤲🤲
2 Balas

comelnye. tkpe sis asalkan ibu anak selamat. selamat berpantang. btw lepas ni sis masih bertanyakan apa2 soalan berkenaan baby, breastfeeding, postpartum, apa2 saja berkenaan baby.

1y ago

ye sis😍

berat brape ni? comey 🥰

1y ago

berat 2.42kg