37 weeks 5 day

Syukur kpd Allah swt.. saya selamat melahirkan anak.. baru smlm saya update status psl saya penuh tenaga xrasa sarat.. tau tau arini saya dah bersalin.. ?? terima kasih Allah terima kasih semua ??

22 Balas

Seronoknya! Tahniah sis! Sy pun dok ckp kt baby, cukup term (37w) keluarlah ye, ummi tak larat dah nie.. semoga kita semua dipermudahkan urusan bersalin & berpantang..

5y ago

Terima kasih 😘😘

wahhhhh..alhamdulillah..tahniah mommy!😘 mesti husband suka, sbb dia plg tak sabar nk bby keluar awal kan..hahaha 😅

5y ago

wahhhh..serius laaa 😱😱😱 sgt dipermudahkan la ye..nanti boleh share pengalaman awk ye..hehe..sy plak dah tak sabar ni..hehe 😅

Tahniah sis.... Sy 35week tp biasanya cukup2 40week bru bersalin...bestnya sis bersalin awal..selamat berpantang

5y ago

Terima kasih 😘😘

Bru semalam ckp xde tanda..hrini dh bsalin.. alhamdulillah..dipermudahkn..girl ke boy

5y ago

alhamdulillah. doakan saya juga dipermudahkan bersalin sis..

Alhamdulillah congratulations sis .. selamat berpantang .. semoga sis n bby sihat ..

5y ago

Terima kasih 😘😘

alhamdulillah.. doa kan sye jugak ye sis lg 4minggu huhu.. skg byk berjalan hehe

5y ago

Terima kasih 😘😘

Alhamdulillah sis.. Doakan saya jugak yee saya dah 37 weeks 1 days..

5y ago

Terima kasih 😘😘

Aminn.. Sy pon 37 sis tunggu due jer lg 16/7

5y ago

Sama2 sis

Alhamdulillah tahniah ye sebab dah selamat besalin ☺

5y ago

Terima kasih 😘😘

share tips sis. ank 1st ke? sy 37weeks. nervous nyaaa

5y ago

Terima kasih 😘😘.. xde apa yg saya buat... Setiap tapak berjalanan saya saya byk sebot Allah, selawat n mntk ampun utk ibu bapa, ibu bapa mertua, n suami saya