UPDATE

Terima kasih semuanya doakan saya alhamdulilah saya selamat melahirkan baby boy seberat 3.2kg secara normal ada jahit sikit 2cm alhamdulilah Allah permudahkan semua proses dlm lb tk smpai 10minit da bersalin ... semlm jam 10:29 mlm dtg2 hospital je da 9cm hampir2 nak terbersalin dalam ruma syukur Allah permudahkan ...

36 Balas

Alhamdulillah ❤️ Tahniah mommy, semoga baby boy menjadi anak yang soleh dan sihat selalu .. Selamat berpantang mommy 😘🤲🏻 Semoga Allah permudahkan segala urusan dunia akhirat mommy sekeluarga, Allahumma Aamiin ❤️

4y ago

Sama-sama mommy ❤️❤️❤️

haha tula agak susah juga nk tengok bila tarikh post tu klau asianparent bole tambah kan function tarikh tu lgi memudahkan kita semua

Alhamdulillah doakan urusan bersalin saya juga dipermudahkan amin aminn aminnn yarabball aaalaaaaminnn Tunggu hari jgk ni

4y ago

Aamin ya Allah saya doakan sis dipermudahkan urusan persalinan nnti ❤😊🤗

Alhamdulillah mudahnye puan bsalin 😄 Bestnye .. Kite plak xsabar nak bsalin nnt 😘 selamat berpantang ye..

4y ago

Aamiin .. Terima kasih puan 😘

Syukur dan selamat berpantang sis.. Apa sis amalkn spjang sis mgndung.. Senang mlahirkan

4y ago

O.. Trima kasih doanya ya..

apa tanda2 sis tahu its time to go to the hospital ?? and sebelum 9cm tu tak rasa sakit ke??

4y ago

oh lupa nk bgtw saya da turun tanda darah dan lendir jam 4petng 23/11 tepat jam 9mlm air ketuban saya pecah kt dlm bilik masa tu tengh baring mengiring ke kiri layan contraction

Alhamdulillah.. doa kn kmi yg bakal bersalin ni dipermudahkan jugak bersalin nanti.. aamiin

4y ago

Semoga dipermudahkan...aamiin..

Alhamdulillah sis rezeki mudah bersalin. Doakan sy mudah bersalin nanti & baby sihat.

Wah.. Tips sis ada x.. Camne dtg2 hsptal da bukak 9cm?

4y ago

Mmg berkesan zikir nabi Yunus ni... Saya ada pengalaman baca zikir ni anak ke 3.. Masa tu baca x hnti2.. Nurse ckp saya akan bersalin jm 5ptg sbb masa tu bru 4cm dan bru jam 11 lbh pagi... Tapi saya x putus2 baca sbb sakit mmg dah kuat... Baru 5cm baby terus kluar tnpa dapat d tahan2 lagi.. Nurse tu pun x sempat guna sarung tgn.. Saya bersalin jam 12 tepat masa tu... Dia ckp aiya baby u x bagi saya pakai glove aa... Lucu jugak dgr..😂 tu la saya dah bgtau saya nak beranak dah dia x percaya sbb bru 4cm... Haha

Alhamdulillah..tahniah sis n slmat berpantang ye