39wekk

Alhamdulillah selamat melahirkan bby boy secara normal 2.91kg. terima kasih ya Allah kau permudahkan urusan ku pkul 4 ptg pergi hospital dah 5cm 6.30ptg selamat melahirkan ?

137 Balas

Alhamdulillh tahniah..mmg dpermudahkan urusan bersalin sis..saya pregnant anak ke 3 msh neves kalau ingt masa bersalin.. 1.ceser 2.vacuum..semoga saya d permudahkan bersalin baby ke 3 nanti

5y ago

Amin.. Insyaallah..

Tahniah.. Selamat berpantang, Alhamdulillah, cpt dan mudah besalin ye.. Ada petua X? 😀 4:30 masuk 6:30 dah besalin.. Seronok nya... Sakit X lama..

tahniah sis...doakan sya plak cpat branak huhuhu.. dah ada tanda2 tapi msih blum brslin entah baby boy memang lmbat kluar ke mcm mna ya.. huhuhu

Alhamdulilah..tahniah sis..Allah mudahkan..doakan sy dipermudahkn jugak..dah.36w 3d..ank first..nervous tunggu

Alhamdulillah.. Tahniah sis. Semoga Allah S.W.T mempermudahkan urusan sy bersalin seperti sis. Aminn...

Alhamdulillah.. Tahniah sis.. Semoga saya memperolehi kesenangan bersalin seperti sis.

Bestnyerr dgr org dah bsalin..excited😄,Congrats sist, slamat bpantang,☺

Citer la sikit turun tnda ke sakit ke mcm mna sis..kita 39w2d pun lom turun tnda ni

5y ago

Xde trun ape2 pun..mri sakit 5minit sekali tapi xkuat pun skit..lme sikit sakit lagi kerat rse nk pergi hospital cek dh 5cm..

Alhamdullilah..tahniah..nk tanya sis makan apa sebelum bersalin..

Senang nya awak melahirkan saya dh 40 week 1 days belom ada tanda apa2 lg😥

4y ago

Dh try mkn nenas muda blom sis? Dan ckp ngn baby utk tolong lahir cepat? In Sya Allah nntt baby tu fhm.. Semoga baby & ibunya sihat walafiat dpermudahkn bersalin Aamiin 🤲🏻