Terima kasih kpd yg sllu jwb prtnyaan saya

ALHAMDULILLAH Allah lebih syg kn bby saya, saya keguguran usia 5bulan.. Allah SWT bgii saya ank d syurga...smoga slpas nii Allah SWT kurnia kan rzeki zuriat utk kmi lgii ..doa kn saya kwn2 ..

2 Balas

innalillah. semoga diberi ganjaran rezeki yg seterusnya. maaf nak tanya, untuk berjaga2. awak ada buat aktiviti apa2 ke sblm tu, atau ada salah makan? yg menjadi punca perut mengeras

4mo ago

aamiinn ..terima kasih.. Tak buat apaa pun, mmg rzeki smpaii d ctu..Mlm tu ok jer,aktif jer tendang², subuh² tu tetiba jdii MCM tu..Mmg perjalanan nyaa smpaii d ctu sje..

maaf... boleh tahu kenapa...?

4mo ago

21w... bby mmg x de degupan jantung dah... Trpksa msuk ubat utk contraction spya bby kluar walau pun tanpa nyawa