Anak ke3 setelah 6tahun menanti....excited,happy...syukur & terasa macam nak dpt anak 1st,kekok semua (5 week)??.Kepada mommy² yg masih menunggu kehadiran cahaya mata,saya doakan semoga doa anda semua dimakbulkan,in shaa Allah, aamiin ?

Syukur alhamdulillah

42 Balas

Tahniah puan!!Alhamdulillah..rezeki.sy pun anak sulung dh 12 thun.skrg tgh preggy 25 weeks utk second baby.anak sulung girl.scan yg ni boy😁.pnantian yg bbaloi😘

Taniah..Sama la baby ke 3 lps 6 thn mnantix,perasaan tu dpt thu melompat mcm first time pregnant dulu..😅😅Hehehe.. Now dh 21w2d alhamdulillah baby sht n aktive..

Tahniah puan.. Saya juga sama setelah ank ke2 berumur 9 tahun.. Due saya bln 2 2020..kira jarak 10 tahun..

Alhamdulillah....tahniah sis....sy pun tak sangka akan hamil lg setelah anak 3 berumur 8 tahun....

Alhamdulillah..tahniah 😍 saya sekrg mnghitung hari (esk 38weeks) ank ke 4 slps 6thn xpregnant. ❤❤❤

sama... ank 2nd umr 6thn, Alhamdulillah skrg preggy ank 3rd.. smoga sis diberi kesihatan dn dipermudahkan.

Sy pn anak ke3..setelah 7thn..tp sy merancang..ni ank dh bsar..blh la tmbh lg😁..due date bln 4/2020

Alhamdulillah tahniah ya sis...doa kan sy juga ya moga dpat zuriat...sabar menanti cahaya mata...

Saya pn pregnant ank ketiga setelah 8tahun menanti. Semoga dpmudahkan urusan kite semua.. aamiin

Alhamdulillah samalah..ank no 3 jarak 5y..rezeki xd sangka tahun ni..skrg dh nk msok 28w 😁