Doa dan aamiin kan

in shaa allah lagi 2 hari dah habis waktu tunggu 2 minggu , doakan cycle kali ni hamil in shaa allah aamiin ya rabb , hari hari takut xnk check upt tkut kecewa , tpi byk simpton dtg doakan ya semoga ada aamiin

6 Balas

InsyaAllah amin. Dulu saya pun berdebar tunggu 2 minggu haha… pastu common simptom mengandung dah ada. tgk2 betul mengandung. Tunggu hampir setahun 🥺 Skrg dah 3 bulan baby boy saya.. ❤️ semoga menular ya

In Shaa Allah & Allhumma Ameen. Sy plk menunggu utk menstrual cycle this month after miscarriage kali ke 4 pd bln 8 yg lalu. In Shaa Allah bulan ni start 1st IVF treatment. Td check -ve upt 👍

8mo ago

Amin Ya Rabbal ‘Alamin. In Shaa Allah. Sukar nk bercerita bagaimana kekuatan & semangat ini ada (kita manusia - ade masa kita ok & ko).

dont give up sis☺️insayallah ada rezeki untuk sis pregnant too ...cepat atau lambat je ..♥️

InsyaAllah..semoga doa awak dan semua yg sedang ttc utk dpt zuriat dimakbulkan Allah..🫶🏻

InshaAllah amiin.. semoga ada rezeki zuriat untuk semua yg sedang ttc.

Inshaallah, moga ada rezeki buat awak ya ?