Due date 1/11/2022

Assalamualaikum semua Mohon doakan semoga saya NUR BILLAH IZZAH BINTI HARIS dipermudahkan segala urusan bersalin dan semoga selamat, bersalin normal tanpa koyakkan & jahitan, kurang rasa sakit dan baby pun sihat dan selamat. Aamiin ya Rabbal alaminnn.. Doakan saya. Lebih 40 orang yang doa, Insha Allah dimakbulkan. Saya juga doakan semoga ibu2 yg menanti hari bersalin dipermudahkan urusan bersalin selamat ibu & anak.😘 Terima kasih semua moga Allah mudahkan segala urusan kita dan doa doa kalian kembali semula kepada kalian semua..In Shaa Allah..🤲🤲 ‎آمِيْن يَا رَبَّ العَالَمِيْنَ 🤲🏼🥰

26 Balas

Amiin ya rabb, doakan sy juga due 8/11 ni dpermudahkn urusan bersalin❤️ sy doakan smoga smua mommies yg bakal melahirkn nanti dpermudahkn urusan🥰

5mo ago

saya pulak due 12/11

aamiin . semoga dipermudahkan segala urusan . sy due 3/11/22 . belum ade tanda tanda nok bersalin . baby suka dduk dalam perut 🤭

1y ago

moga diberi kekuatan utk melahirkan cahaya mata nnti...

Aaminn . semoga kita sama2 dipermudahkan ya . sy due 2/11. kena serah diri 1/11 sebab GDM on DC . pun belum ada tanda 🫣

aamiin aamiin 🤲🏻 due saya 4/11 tapi baby seronok lagi dalam perut . Semoga urusan kita sama2 dipermudahkan

aammiinnn 🤲🤲🥰 semoga Allah dipermudahkan segala urusan akak ..doa kan saya juga kak ..due date 12-11-22

sama sis due date 01/11/2022 nie 🥰 semoga kita semua para ibu² preggy d permudahkan urusan bersalin nanti

amin..semoga dipermudahkan urusan dan selamat ..sama la sy due 1/11/2022 gak..takde tanda2 lagi ni.😊

Aamin ya rabbal alamin semoga diprmudahkn kan . Saya due 9/11/2022 smoga dprmudahkn jgk. 🤲🤲🤲

aamiin.. semoga dipermudahkan urusan sis bersalin.. doakan sy jgk ye dipermudahkan urusan bersalin

aamin ya rab.doakan sy juga dua 4/11 ni dipermudahkan urusan bersalin. sy dh mula turun tanda