Anak ke3 setelah 6tahun menanti....excited,happy...syukur & terasa macam nak dpt anak 1st,kekok semua (5 week)??.Kepada mommy² yg masih menunggu kehadiran cahaya mata,saya doakan semoga doa anda semua dimakbulkan,in shaa Allah, aamiin ?

Syukur alhamdulillah

42 Balas

Sama dgn sy ank ke.3....penantian 5 thun....skarang 11w....xsabar tp agk kekok..hehe

Alhamdulillah sis ... Doakan sy juga sis ..sy ttc selama 5 tahun dah .. 😭

tahniah pn. sy pn sama tp ank ke2. neves dia cm nk dpt ank 1st jgk 😂

mudah2an sy pn da rezeki amin😇😇..apa2 pn congrats sis🤭🤭

Aamiin. Semoga puan diberikan kesihatan yg baik sepanjang kehamilan

Saya pun 3rd baby after 8 years.. Excited mcm first baby #13 weeks

Amin.amin...smoga doa mummy utk kami2 tmakbul ❤ Tahniah mummy

Insya Allah amin...semoga dimurahkn rezeki mommy2 semua ya...

Aaminn...semoga doa puan di angkat oleh Allah..aminn ya rabbi

Aamiin.. Alhamdulillah.. Tahniah sis 😘