alhamdulillah..

Alhamdulillah syukur ke hadrat Illahi..sy disahkan mengandung 10mggu setelah hmpir 8tahun menanti..hampir menitis airmata bila dktr sahkan..terus doktor suruh buat buku sbb ade problm sket dan perlu pemantauan..terkejut gembira terkilan semua perasaan ada..semoga anak yg dikandung sihat walafiat dan mmbesar menjadi anak yg soleh dan solehah..semoga ada rezeki pada yg masih menanti..in sha Allah...Aamiin

120 Balas

Fhm sgt perasaan sis,wlupn pnantian sy bru 4thn lbih,xslama sis, bile sy tau sy mngndung tresak esak sy mnangis sis,Allah j tau perasaan nya mcm mne,now sy bru 5week, tahniah sis,jge diri,jge kndungn elok2,smoga dmudahkn smuanya utk kite smua..amiinn

Alhamdulillah..tahniah puan..sy dpt merasai apa yg puan rasa..sy pun menanti 10 tahun..alhamdulillah skrg minggu ke 8..sy doakan kandungan puan sihat membesar dlm rahim puan dan slmt dilahirkan aamiin3 YRA..happy for u..💕

Alhamdulillah..tahniah sis...bersedia dr segi fizikal dan mental untuk mom to be..😍😍😍 mudahan dipermudahkan sepanjang kehamilan dan kelahiran baby nanti...take care sis...jaga makan n kesihatan

5y ago

Alhamdulillah..terima kasih..ya betul tu,kene persiapkan diri utk jadi ibu..in sha Allah aamiin aamiin aamiin..🥰🥰🥰

tahniah sis.smoga dpermudahkn sgalanya.sy pun sm.anak sulung dh 12 thun.rezeki sy pregnant skrg dh 21 weeks.Alhamdulillah.rezeki Allah bgi😊

tahniah.. rezeki xpenah salah alamat.. semoga mummy dan baby sihat dan selamat menempuh saat2 manis brsama baby dlm perut.. happy for you

Aamiin ya Rabb🌹 tumpang happy! Moga sis & baby sihat selamat dipermudahkan segala urusan. Aamiin 😊 jaga diri jaga kesihatan ya sis!

5y ago

Alhamdulillah..in sha Allah..terima kasih ya atas doa sis..aamiin aamiin aamiin🥰🥰

Alhamdulillah. Congratulations sis. Semoga mummy and baby sihat2 dan segala urusan dipermudahkan. InshaAllah. ❤️❤️❤️

Alhamdulillah....tahun ke8 gak Allah bg Sye rezeki skunk dh 9minggu😊...smoge kite smue dipermudahkan oleh Allah s.a.w...

Sama sis.. Sy pin selepas 8 tahun baru Allah BG nikmat tu.. Sekarang dh 18 minggu.. Jaga baik2 ye.. Jgn BT kerja berat2..

Alhamdulillah tahniah.. Bykkan membaca, zikir, mngaji, solat taubat & tahjud insyaallah proses mengandung dipermudahkan..