Assalamualaikum sye nk tanya berat badan ibu hamil ye skg nie

Sye dpt tahu hamil. Sye dah buat timbang badan sye 80kg.. Betul betul x ibu tolong komen

46 Balas

saya sebelum kahwin berat 35kg, then setahun kahwin baru dapat naik 38kg. masa dapat tahu pregnant buka buku pink 12week, berat cuma 44kg. bila dah masuk 5bulan berat naik 49kg 🤣 Doc nak tengok next appoiment kalau naik mendadak kena minum air gula. hahahahahaha.