Assalamualaikum sye nk tanya berat badan ibu hamil ye skg nie

Sye dpt tahu hamil. Sye dah buat timbang badan sye 80kg.. Betul betul x ibu tolong komen

46 Balas

kurang faham soalan puan ni? ofkos stiap ibu mgndung brat bdnya brbeza2.. tak mengandung pun brat kta beza2. klu brat puan skg 80kg.. itulah berat bdn puan. baby x brat sgt lg pun. kcik lg sbb puan ckp puan beh dpt tau hamil kn. spnjg kehamilan ni puan kne pstikan brat pling byk naik sehingga melahirkn nti 90kg sahaja. iaitu naik 10kg.kne jg mkn btul2.

4y ago

okk ibu terima sye komen tu terima kasih semua 😊😊