scan or percaya ckp org..?

Sye dh scan Dr kata baby girls tapi semua kalau tengok perut Sye ckp baby boy ..??...mumy nervous ni Sebb dh beli baju pink...ada ke scan yg xboleh dipercayai..Sye scan 4D ..

58 Balas

Scan lebih tepat

Scan sis

Scan laa

5y ago

If boy apa slahnya pakai pink2 haha anak saya boy sya ska bg pakai baju pink nmpk jambu😂 btw klu dah scan girl .girl la tuu dont worry .. Jarang scan salah ..😁

Scan..

Scan

Scan 😅

Dlu sy mcm sis jgk.. Scan bby girl tp rmai ckp bby boy... Tp sbnarnya yg scan tu btl, bby girl

Scan