Teka gender

Hai mommy ii nk mintk pendapat korang ,mintk confirmkn ni girl ke boy eh?sbb sono scan ckp girl tapi sye nampak mcm boy sbb nampak mcm ada burung,please bagi jawpan korang sye nk confirmkan sbb nk beli barang baby🥹btw ni scan masa 17week haritu now dh 20 week #firstmom #ingintahu #pleasehelp

Teka gender
4 Balas

macam gegirl tapi takboleh confirm jugak sis. better scan lagi sekali. sebab weeks 17 dia baru nak terbentuk. sekali tengok macam bebird pun hado 🤣🤣🤣

Burger 🍔 line tu ada mcm yg saya punya😂🫣

clear btul gender dia🤣

girl.. sbb boy takda line