Details scan ni boleh percaya ke?

Sy bt details scan masa perut 21 weeks doktor kata nmpk bird, doktor tulis lagi kat scan tu baby boy...Sebb dia mau tunjuk sekarang scan biasa je kat KK 32 weeks 4 days.. sja tnya jantina dia doktor kata dia kepit nmpk mcm burger pulk 🤦 terus rasa ragu²..tk kesah boy or girl tapi baju dia dh beli semua kearah boy² nma pun dh pilih.. langsung tk fikir girls...jadi risau pulk Klau keluar girls #pleasehelp

1 Balas

detail scan lg boleh dipercayai kot..sbb kk punya mesin bukan yg canggih sgt kan..masa dkt kk mmg betul2 nmpk ke bentuk burger?

2y ago

doktor teka ja...😅 sy dh keliru risau dh baju beli hat boy