betol ke baby girl

Hi mommy, skrg sye pregnant ank ke-2 32week.. Ank sulung sye boy, sejak sye pregnant dye selalu nk brkepit je Dgn sye buat sye rase rimas.. Ramai ckp Sebab baby Dlm perut girl dye Suke.. Betol ke? Dh scan doktor pon ckp girl tpe Xpasti sbb babynye Setiap Kali nk scan dye tido, so Susah nk nmpak.. Bile Jmpe Makcik -!! Ade Yg ckp boy Sbb perut nmpak bujur..

2 Balas

lg satu. kalaau boboy sy scan dr 12w akan napak pistol n lato2 . gegirl ni 19w xnapaak lagi.sapai buat detail scan🤣

Takpayah pening pening sis. Janji baby sihat je sis . Moga dipermudahkan je urusan sis ...