Buasir dan sembelit ,week 20

Sye dh gi klinik n dpt pil daflon 500mg. Buasir dh x sakit, tp jrg membuang walaupun dh bnyk minum air. Lpstu sembeli memanjang. Tu yg buasir. Tp bgitau nurse pun, bkn die nak suggest ubat apa2 supaya najis cair ke apa? sayaa stress asik sembelit.. SAKIT ..X TERANNN SAKIT BELAKNG CANGKUNG LAMA2. TERAN SAKIT BAWAH PULAKKK???

4 Balas

sy pun ada sembelit sy mkn buah manggis,buah naga blh dah membuang … sis cuba mkn buah2 amalkan stiap hr..

7mo ago

akan cuba ?? tqq