Buasir selepas bersalin.menyakitkan.. 😭😭

Ada x ibu² yg pernah alami macam sy.. Bersalin czer lps tu sembelit.. Bila dh blh hadam terus jd cirit birit yg teruk dan jd buasir.. 😭😭😭Smpi sekarang sy masih cirit birit lps tu buasir.. X terkeluar lg buasirnya sbb sy x nk teran najis pon lembut.. Tp sakit pd saluran dubur dan dalam.. Ada x cara nk sembuhkn dgn cpt.. Dh x larat.. 😭😭😭

1 Balas

try pergi klinik ,minta ubat ke, ataupun letak minyak gamat sbb saya dulu jadi juga, nak duduk sakit betul. padahal tak byk mana pun. letak minyak gamat, baru rasa lega.

12mo ago

dh klinik.. doc dh bgi ubt hentikan cirit-birit, sekarang x lh cirit birit sgt.. tp buasir tu yg sakit.. 😭😭