TIPS RAWAT DERITA BUASIR

Assalamualaikum ibu ibu . ada tak yang tahu cara hilangkan sakit buasir ? rasa tak larat dah nak tanggung sakit ni , haritu pergi klinik dah diberikan ubat tapi tetap tak membantu . najis lembut pun still sakit saya rasa membuang tapi tak berdarah . terkena buasir ni lepas sembelit semasa pantang haritu , 🥺🥺

1 Balas

bleh try set ni atau salah satu. ni juga sbg milkbooster utk ibu 🤗 www.wasap.my/60129876070/nufiyacombo