Assalamualaikum sye dah buat test tu ade sapa nampak x ye

Ade ke sye hamil tahun nie ...sye hari tu ade rasa macm patih kat mutul tu lepas tu sakit perut sgt kat bawah perut tu .. Tanda apa ye ...blh jawab soalan sye nie

Assalamualaikum sye dah buat test tu ade sapa nampak x ye
8 Balas

hahahah lawak laa.. bahasa tamil ke apa sis ckp nii. mabok pregnancy kot nii

patih kat mutul ni bahasa jawa ke? guna bahasa melayu la else type in english

1y ago

acah sial

keypad phone rosak ke sis? tak faham lah saya soalan awak ni

1y ago

'noor aisah' konon! dia ni paria kesunyian sis semua. jgn layan

Pahit kat mulut kottt ni...btw x jelas gambar tu

patih kat mutul tu apa ye sis. pertama kali dengar..

1y ago

tlg la jgn percaya. dia ni paria

kenapa sis asyik2 post upt yg berbeza

Insya-Allah kalu rezeki

Refer klinik puan