risau ?

sye da 15week tapi still xpegi klinik buka buku pink musim pkp ni , sbb husben ckp takut anak² bjangkit nanti ,tunggu hbis pkp , sbb sye ad 3 ank kecik yg sye jge sndri ; 5tahun,3tahun dan 1tahun9bulan ? rse² nye nurse akn marah ke nanti ?

2 Balas

Pegi ja bukak buku sis. Sis kena pantau jugak perkembangan bayi sis. Sbb da 15 weeks dah. Jgn rsaw sbb kt klinik ada buat saringan covid. Dan amalkan jarak 1 meter. Kalau PKP masih dilanjutkan xkan sis nk biar kandungan sis mcm tu je tanpa pemantaaun doktor. At least call klinik dulu mcm mna.

4y ago

ok terima kseh awk 👍 nty sye kol klinik dulu mcm mne .. sni sesak klinik ibu dan ank😞

Sepatutnya dah kena bukak. Tapi mungkin nurse paham laa kot sbb covid kan.

4y ago

Hahaha tak boleh nak buat ape kan 😅